Billige lån online

Når det gælder lån, har jeg tidligere været af den overbevisning, at de skulle optages i banken, og at billige lån online ikke fandtes. Jeg tog meget fejl, fandt jeg ud af, da jeg lavede søgningerne “Lån penge billigt på nettet” og “Billige lån på nettet” den anden dag.

Jeg var kommet i en rigtig slem knibe, da både min vaskemaskine og min bil gik i stykker inden for få dage. Jeg havde lige brugt min opsparing på en ny computer, så jeg kunne hverken købe en ny vaskemaskine eller få repareret bilen.

Jeg har tidligere spurgt om et forbrugslån i banken, men fordi jeg ikke kan stille sikkerhed for lånet, så var svaret et nej. Min kollega, Henning, hviskede mig heldigvis i øret den anden dag, at jeg bare kunne låne penge billigt på nettet uden at stille sikkerhed.

Hurtige forbrugslån uden sikkerhed

Jeg var lidt skeptisk ved tanken, og jeg troede faktisk ikke, at forbrugslån uden sikkerhed eksisterede, men jeg tog fejl. Jeg lavede som sagt søgningen, og jeg fik en masse spændende resultater. De øverste lånesider med billige forbrugslån online (og gratis lån online) var disse:

Ovenstående tre lånesider havde alle lækre og overskuelige oversigter over billige forbrugslån uden sikkerhed. Man kan med andre ord låne penge uden kreditvurdering og dokumenation, hvilket jo er fantastisk.

RKI

Jeg har tidligere stået registreret i RKI, så jeg søgte for sjov efter “RKI lån” og “Lån trods RKI”. Til min store overraskelse kom der faktisk en hel del søgeresultater frem, hvor blandt ander www.broker-laan.dk var en af dem.

Som du kan læse af www.wikipedia.org, så er RKI lån bestemt noget, man bør holde sige fra. Renterne er mega høje, og misligholder du dine afdrag, vil gebyrerne regne ned over dig.

Jeg fik heldigvis gældssanering, så jeg kom ud af min gæld for nogle år siden, men ikke alle er så heldige. De, som ikke kommer ud af gælden, vil oftest havne i endnu dybere gæld, og det er sørgeligt.

Sørg derfor for at lægge et budget, og lån ikke flere penge end du har brug for. Det er utrolig nemt og billigt at låne penge online, men husk altid at bruge din sunde fornuft.