Spring til indhold

Billige lån online

Når det gælder lån, har jeg tidligere været af den overbevisning, at de skulle optages i banken, og at billige lån online ikke fandtes. Jeg tog meget fejl, fandt jeg ud af, da jeg lavede søgningerne “Lån penge billigt på nettet” og “Billige lån på nettet” den anden dag. [date]

Lån uden sikkerhedJeg var kommet i en rigtig slem knibe, da både min vaskemaskine og min bil gik i stykker inden for få dage. Jeg havde lige brugt min opsparing på en ny computer, så jeg kunne hverken købe en ny vaskemaskine eller få repareret bilen.

Jeg har tidligere spurgt om et forbrugslån i banken, men fordi jeg ikke kan stille sikkerhed for lånet, så var svaret et nej. Min kollega, Henning, hviskede mig heldigvis i øret den anden dag, at jeg bare kunne låne penge billigt på nettet uden at stille sikkerhed.

Hurtige forbrugslån uden sikkerhed

Jeg var lidt skeptisk ved tanken, og jeg troede faktisk ikke, at forbrugslån uden sikkerhed eksisterede, men jeg tog fejl. Jeg lavede som sagt søgningen, og jeg fik en masse spændende resultater. De øverste lånesider med billige forbrugslån online (og gratis lån online) var disse:

Ovenstående tre lånesider havde alle lækre og overskuelige oversigter over billige forbrugslån uden sikkerhed. Man kan med andre ord låne penge uden kreditvurdering og dokumentation, hvilket jo er fantastisk. Hvor mange steder kan man låne penge uden krav, tænker jeg lige. Gik jeg til min, ville de straks begynde med lønsedler, sikkerhed i fast ejendom og garantier mig her og der… 

Omvendt når jeg låner penge på nettet, kan jeg bare låne uden sikkerhed og dokumentation. Ja, det er lige før, at jeg kan låne penge uden ansøgning, for det tager kun 2 minutter at ansøge og 20 sekunder, før svaret kommer.

RKI

Jeg har tidligere stået registreret i RKI, så jeg søgte for sjov efter “RKI lån” og “Lån trods RKI”. Til min store overraskelse kom der faktisk en hel del søgeresultater frem, hvor blandt andet var en af dem.

Som du kan læse af www.wikipedia.org, så er RKI lån bestemt noget, man bør holde sige fra. Renterne er mega høje, og misligholder du dine afdrag, vil gebyrerne regne ned over dig.

Jeg fik heldigvis gældssanering, så jeg kom ud af min gæld for nogle år siden, men ikke alle er så heldige. De, som ikke kommer ud af gælden, vil oftest havne i endnu dybere gæld, og det er sørgeligt.

Sørg derfor for at lægge et budget, og lån ikke flere penge end du har brug for. Det er utrolig nemt og billigt at låne penge online, men husk altid at bruge din sunde fornuft.

Generelt har online lånene et blakket ry, og i nogle tilfælde er det faktisk også fortjent. Jeg har set renter på både 500 og 600%, og det er altså noget griseri! Men det store flertal af dem er faktisk ordentlige, og det er jo altså helt fair, at disse meget hurtige lån uden nogen form for sikkerhedsstillelse koster lidt mere i renter end et banklån.

Er det billigt at låne penge online?

Det kan det være. Faktisk findes der 100% gratis lån, der kan være på op til 20.000 kroner. Lån penge billigt på nettet er bestemt ingen underdrivelse, når du nu kan låne til lave renter og endda uden renter.

Er det sikkert at låne på nettet?

Absolut! Alle lånudbydere er godkendte af Finanstilsynet, som er din garanti for, at du ikke bliver snydt på nogen måde.

Hvor hurtigt udbetales et online lån?

Det afhænger af lånetypen, men de fleste udbetales til din bankkonto i løbet af få timer, og det er vel at mærke døgnet rundt. Og når vi snakker udbetaling af lån døgnet rundt, så er det 24/7 hele året rundt. Det vil altså sige i weekender, på helligdage samt om natten – så du kommer aldrig til at løbe tør for penge.