Spring til indhold

Håndter skønhedsrelaterede utilfredsheder

  • af
Kosmetiske behandlinger

3 gode råd til at håndtere skønhedsrelaterede utilfredsheder. Du kender den uretfærdige stemme i dit sind, der fortæller dig, at din hage ligner en numse, på grund af en lille kløft, eller at din næse virkelig er ujævn, fordi den har et lille bump på midten.

Det er en stemme, som du enten kan forsøge at sætte mundkurv på, og hvis det ikke er muligt, må du ty til andre metoder – Her får du 3 gode råd til, at håndtere eventuelle skønhedsrelaterede utilfredsheder.

Find din egen måde at acceptere dig selv på

De 3 gode råd runder både øvelser i selvaccept og kosmetiske indgreb – men det er kun dig der ved, hvilken metode der virker for netop din utilfredshed.

Forestil din egen utilfredshed hos en anden

Det første råd er, at forestille din skønhedsrelaterede utilfredshed hos en anden. Måske er du ked af, at din næse har en ujævnhed, men er den ujævnhed også lige så slem, hvis den var aktuel hos en anden? Hvis ikke, er den heller ikke slem hos dig.

Hvis du stadig ikke kan acceptere formen på din næse, kan du overveje en kosmetisk næseoperation. En kosmetisk næseoperation kan udføres, hvis næsen er skæv, for bred, er krum, er faldet sammen osv.

Overvej en kosmetisk behandling som Botox og Filler

Andet gode råd er, at overveje en kosmetisk behandling hos en klinik. En behandling med botox, eller dermal fillers, fylder rynken eller ujævnheden ud og dermed kan det løse det din udfordring.

Overvejer du Botox, skal du vide, at det ikke er en permanent løsning. Effekten af Botox vil vare et sted mellem 4 til 5 måneder, hvorefter du skal have en ny behandling for at opretholde det ønskede resultat. Du kan få Botox behandling priser fra 500 kr. og opefter, som du kan læse mere om på Øjenlågsoperationer.dk

Ønsker du at kombinere behandlingen med en filler, kan du få skabt fylde i dit ønskede områder i ansigtet. Restylane filler behandling pris ligger fra 3000 op til 9000 kr., og hvis det er næsen, vil prisen ligge på cirka 5000 kr.

Tal med nogen

Det tredje gode råd er, at tale med nogen om det – og gerne mere end én person. Start med et familiemedlem, vend det dernæst med en ven og tal til sidst med en professionel behandler af botox. På den måde får du forskellige indvendinger til din situation, som kan hjælpe dig med at acceptere din utilfredshed.

Accept har mange ansigter

Det er kun dig, der står for at træffe alle de beslutninger, der vedrører dit liv – Og det gælder også dit udseende. Det er klart, at du kan vælge at acceptere dit udseende som det er, eller også kan du vælge at booke en tid hos en kosmetisk klinik, som kan hjælpe dig på vej til accept på den ene eller anden måde.

Accept kan vise sig ved at ændre sit mindset og sin forestilling om sig selv, men nogle gange kan den altså ikke opnås uden kosmetisk hjælp – og den følelse vil du aldrig stå alene med.