Spring til indhold

Blomster udbringes

Blomster leveres

Ja, her ved udgangen af januar er vi jo derhenne, hvor vi begynder at tænke på Valentins dag. Den kommer jo lige om lidt. Og naturligvis vil vi fejre den med vores elskede. Sædvanligvis fejrer vi den med vores kæreste, partner eller ægtefælle. Det kan være, at vi går i byen og får et lækkert måltid på en dyr restaurant. Det kan være, at vi tager på spaophold sammen. Vi gør, hvad vi synes passer til os, som par. Nu er det bare sådan, at der faktisk er mange mennesker, der ikke har en kæreste, en partner eller en ægtefælle. Det kan der være mange grunde til. Fejrer de også Valentins dag?

Blomsterhandleren

Nogle af dem gør. Det kan være, at de bare gør det på en lidt anden måde, end vi andre gør det. Det kan være, at de sender en buket blomster ved at sende blomster billigt i København til deres søskende for at minde dem om, at de holder af dem. Det kan være, at de sender en buket blomster til deres forældre for at sige tak til dem, for at de har et godt liv i dag. Valentins dag behøver nemlig ikke kun at blive brugt til at fejre kærestepar. Den kan bruges til at fejre kære mennesker med – generelt.

Så, hvis du nu går rundt og har lidt dårlig samvittighed, over at du endnu ikke har besøgt din bedstemor, så send hende en lille, men smuk, buket blomster. Der er mange blomsterforhandlere, der har blomsterlevering i København. De er ikke svære at finde. Bare gå på internettet – så finder du helt sikkert en forhandler i nærheden af, hvor du bor. Ja, du behøver slet ikke at gå ned til blomsterhandleren. Du kan bare bestille en buket og få den sendt. Og: En buket blomster varmer altid om hjertet. Også de ensomme menneskers hjerter! Husk det.