Spring til indhold

Byggepladser og hejs

Byggeplads

Hvis du er storentreprenør eller selvstændig montør, maler eller tømrer, så har du sikkert erfaring med at skulle arbejde højt oppe i en bygning. Måske en ny bygning eller en gammel, der skulle renoveres. Og du ved godt, at det kan være besværligt at få materialer og medarbejdere helt op i 8. sals højde. Der kan være bygherrer, der forbyder, at I benytter trappeopgange. Der kan være situationer, hvor arbejdet kun kan udføres udefra. Det kommer helt an på opgaven og betingelserne, I har, for hvor lang tid I skal bruge til at fuldføre den.

Salg af hejsesystemer

Måske har du derfor overvejet at finde et firma, der har salg af hejs. Fordi du har indset, at med et hejs kan I spare meget tid, når arbejdet bliver udført. Et hejs kan hjælpe dine medarbejdere med at komme op til de øverste etager hurtigt. Og det kan hjælpe med at få sendt materialerne, som de har brug for derop meget hurtigt. Så et hejs, er måske en god investering for dit firma.

Du kan også leje et hejs

Måske mener du ikke, at du har kapitalen til at investere i et hejs. Men så kan du da altid leje et hejs. Du skal bare definere, hvilket hejs du vil leje eller købe. Der er nemlig forskel på et personhejs, et materialehejs og en materialeplatform. En platform kan løfte både mennesker og materialer op. Et personhejs kan løfte dine medarbejdere op ret hurtigt, og du kan da også bruge det til lidt materialer. Men slet ikke i det omfang, som en materialeplatform kan. Et materialehejs er kun beregnet til byggematerialer. Ikke til personer.

Hejs fås i forskellige størrelser. Så du skal også overveje, hvor stort det hejs, du har brug for, skal være. Men får du defineret, hvilken type hejs og hvor stort det skal være, så er du godt på vej til at lave en rigtig god investering i dit firma.