Spring til indhold

Charterrejser

charterier er for unge

Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor der er nogle mennesker, der rynker på næsen, når de hører, at jeg tager på charterrejse. Min tanke er, at de har en forældet idé om, at charterrejser kun er sådan noget med grisefester på Mallorca.
Det kan det faktisk også godt være. Men grisefester kan være sjove. Og charterrejser handler altså ikke kun om, at store grupper af mennesker fra det samme land bliver fragtet til og fra forskellige aktiviteter og seværdigheder i kæmpestore busser. Charterrejser er meget mere end det. Og de kan være meget individualiserede.

Enorm udvikling

Charterrejser som her har nemlig udviklet sig, siden det blev muligt for almindelige, arbejdende borgere at kunne betale for rejsen. Ja, charterrejser har fulgt med tiden. De har udviklet sig. Det eneste, der ikke er ændret ved dem er, at de altid inkluderer transport til og fra destinationen – og logi. Det er lige præcist det, der er fordelen ved at tage på charterrejser.

Du skal ikke selv stå for alt det der bøvl med at lede efter billige flybilletter og booke dem. Du skal heller ikke selv spilde en uhyrlig masse tid på at finde logi – og så også booke og betale for det.

Hele verden rundt på charterferie

Og ja, du kan faktisk komme på charterrejse over hele kloden nu. Det er ikke som dengang da charterrejserne begyndte at komme frem. Dengang var det jo kun nogle få destinationer i Spanien, som de rejsende kunne komme til. I dag kan du komme til alverdens eksotiske steder. Du kan komme til New York, hvis du vil opleve den by. Du kan rejse til Thailand og nyde det lands farverige kultur  husk de gyldne regler. Du kan også tage en charterrejse til Paris, hvis der skal være romantik! Og du behøver ikke at deltage i de aktiviteter, som et rejsebureau, der sælger charterrejser, ofte foreslår. Du kan sagtens bevæge dig på egen hånd.

Personligt kan jeg bedst lide rejser på egen hånd, når jeg er fremme ved destinationen.