Spring til indhold

Er eltrommer billige?

el trommesæt

Du har længe gerne villet lære at spille på et instrument. Du har flirtet med et klaver. Det var mildest talt ikke en succes. Du har holdt om din storebrors guitar. Heller ikke med succes. Den dag du forstod, at det hverken var piano eller guitar, gik du derfor ud i din mors køkken. Bare i desperation. Der skulle laves comfort-food. En Mac’n’Cheese. Så frem kom gryderne. En til at koge pasta i. En til at lave den der ultrafede sauce med masser af forskellige oste i. Du sætter i gang. Forsøger at få tankerne og frustrationerne på plads. Det er lindrende for dig at lave mad. Du finder pastaen frem. Du river eller skærer alle de forskellige oste, du kan finde i køleskabet. Det skal nok blive lækkert – og det skal nok hjælpe dig til at få tankerne væk fra mislykket spil på klaver eller guitar.

Trommer på alting

Imens du så står der og venter på, at vandet til pastaen kommer i kog, begynder du at tromme lidt på grydelåget. Din mor har jo lært dig, at det går hurtigere med at få vand i kog, hvis det er lukket inde under et låg. Samtidigt lytter du til radioen jazzprogram. Der er en god trommeslager. Du prøver at følge med. Slår på grydelågene, og det er bare nogle dejlige minutter. Du trommer. Du nyder musikken. Senere vil du nyde maden.

Brug for et elektrisk trommesæt!

Er det gået op for dig? Du er trommeslager. Og du har brug for et trommesæt. Et lille sæt. Måske bare en enkelt el tromme til at begynde med. Du har indset, at du har brugt en masse energi forkert. Du skal videre. Derfor begynder du at lede efter billige el trommer på nettet. Du skriver i din smartphones søgefelt: ”Billig el tromme” og får en uendelig, lang række af resultater frem. Nogle af resultaterne er helt irrelevante. Nogle viser dig sites, hvor du kan købe en el tromme.

Du klikker ind på nogle af de sites, du har fået frem. Et af dem viser dig gode og billige el trommer. Det er en forretning, som er specialiseret i at sælge musikinstrumenter. Så du klikker videre. Du kan se, at du kan købe både brugte og nye el, trommer hos dem. Du kan også se, at de tilbyder at tage gamle trommesæt i kommission. Der er med andre ord ikke nogen som helst risiko for dig, hvis du vælger at købe et trommesæt fra dem. De kan tage sættet tilbage, hvis du ikke er tilfreds – eller hvis du bare skal videre til et bedre sæt trommer.

Sæt i gang

Hvorfor tøver du? Skal du ikke hen og bestille et sæt el trommer endnu? Jeg vil anbefale, at du gør det hurtigst muligt. Og hvorfor vil jeg det? Fordi du har intet at miste. Du har heller ikke tid nok til alt det, som du har sagt, at du vil udrette i dit liv. Så kom i gang. Få de el trommer hjem. Lær at spille på dem. Få glæden tilbage ind i dit liv. Tøv ikke. Gør det nu.