Spring til indhold

Hurtigt trykkeri i København?

I har rimeligt travlt. Forårskollektionen er på vej. Alle designs er færdige. Fotografen har leveret produktbillederne. Der er såmænd kun tilbage at få presset grafikeren på maven, så han kan levere den brochure, som I vil have kommer ud i butikken om få uger. Lige efter at julehandelen og vinterudsalget er overstået. Heldigvis er der Jensen Print, der kan printe brochurer hurtigt – se her.

Opgave

Åh jo, så er der jo også lige opgaven med at finde et godt trykkeri, der kan håndtere opgaven med at få trykt brochuren i tide. Det bliver en stor opgave. Jeres nye brochure skal trykkes i ret mange eksemplarer og erfaringen har vist dig, at de fleste trykkerier helst vil have besked om sådan en ordre i god tid, så de kan købe de farver, som I har valgt, de skal bruge. Det er jo sådan, at trykkerierne kan få miljøvenlig farve i dag. Det er lidt dyrere end almindelig farve. Men det sælger at kunne fortælle kunderne, at brochurerne fremstillet af miljøvenligt papir og at de er trykt med miljøvenlig farve. Og heldigvis har trykkerierne de rigtige maskiner i dag, så de også kan håndtere lidt vanskeligere papir.

Hip hurra for Jensen Print

Og jeres nye brochure skal nemlig trykkes på det der papir, der minder lidt om tekstil. Det er lidt af et eksperiment. Men det bliver så godt. Og brochuren? Ja, den bliver ualmindelig flot. Grafikeren har da også fået lov til at bruge det endelige resultat i sin porto folie, så han kan få flere jobs i fremtiden. Det er jo ikke nemt at være freelance grafiker i disse tider. Mange virksomheder går ned. De har ikke brug for grafisk arbejde længere. Det samme gælder fotograferne. Når du har fundet det rigtige trykkeri, så skal du til at planlægge efterårets kampagne. Du skal dog først lige google efter ”print København” så du er klar til at kontakte https://www.jensenprint.dk/ i morgen.