Spring til indhold

Hvad koster kiropraktoren

Hvis du nu i lang tid har gået rundt med hovedpine, så kan der være flere forklaringer på hvorfor. Hovedpine er noget af det værste, du kan lide af. Du bliver irriteret. Du kan måske endda opleve, at det flimrer for øjnene eller, at du bliver svimmel.
Der kan også være rigtigt mange grunde til, at du får hovedpine. Måske trænger du i virkeligheden til at få briller. Hovedpinen opstår, fordi du går og anstrenger øjnene for at kunne se. Du ved det bare ikke selv. Det kan også være, at hovedpinen opstår, fordi du ikke får søvn nok. Eller ikke drikker tilstrækkeligt med vand. Det kan også være, at hovedpinen melder sig, fordi der sidder en eller anden nerve i klemme imellem nogle muskler eller knogler i nakken.

Kiropraktoren i Ballerup

Du kan ikke vide det. Og her er det, at den der kiropraktor i Ballerup er rigtig god at besøge. Han har nemlig speciale i hovedpinesmerter og smerter i nakken – og med fornuftige priser: Se her. Ja, du tror det er løgn. Men sådan er det rent faktisk. Han har sin egen kiropraktorklinik, men han samarbejder gerne med din egen læge, hvis du gerne vil have det. Du skal besøge ham, fordi han vil ret hurtigt kunne gennemskue, hvad der er årsagen til din hovedpine.

Det kan være, at han skal have dig ind til to eller tre konsultationer, førend han har fundet årsagen, men han finder den. Det lover jeg dig. Han vil givetvis tage nogle røgten fotografier af din nakke, hals og dit hoved. Han vil kunne se, om der er et eller andet i den region, som bevirker, at du får hovedpine igen og igen. Der kan være tale om et lille slag, der har bevirket, at der er kommet en nerve i klemme et eller andet sted. Det kan muligvis også handle om en muskel, der har låst sig fast og derved sender et signal om, at der er smerter. Det er små ting. Små ting, som vi ikke selv kan identificere. Men det kan kiropraktoren i Ballerup – ham her altså.

Behandlingen gør ikke ondt

Og når han har fundet årsagen, så kan han altså også hjælpe med at få fjernet smerterne. Det er noget, han selvfølgelig vil tilbyde dig. Og du skal ikke være bange for det. Der skal oftest ikke andet til end nogle få besøg hos ham, hvor han vil manipulere lidt med dine muskler eller knogler i nakken. Alt efter, hvad årsagen til hovedpinen er.

Og ja, han er godt klar over, at du vil kunne høre nogle knæk, når han manipulerer. Men det skal du bare fortælle ham, så vil han kunne advare dig om de der ubehagelige lyde, du kan høre. Du tror næsten, at han brækker halsen på dig. Det gør han altså ikke. Han sørger bare for, at den lille nerve, der sidder i klemme kan komme fri og tilbage på plads. Det er det, du kan høre. Ikke mere end det. Så selvom det måske lyder drabeligt, så er det en meget human og effektiv behandling, han giver dig. Stol på, hvad jeg siger.