Spring til indhold

Kan du lide mennesker?

stresset kvinde

Flere og flere mennesker er stressede. Det viser tal fra forskellige, gratis hjælpeorganisationer, der har gratis konsulenttjeneste via telefonsamtaler. De henvender sig ofte til mennesker, der mener, de har et psykisk problem. De henvender sig til stressramte. De henvender sig muligvis også til voldsramte. Alle organisationerne rapporterer, at de har set en voldsom stigning i antallet af opkald, som de modtager. Stigningen har især været rigtig stor i de sidste år. Mange mennesker har fået stress eller er i psykiske problemer i de sidste to år.

Brug for indsats

Disse organisationer har brug for hjælp. Der er nemlig ofte tale om organisationer, som får meget lidt økonomisk støtte. De er nødt til at stole på, at de kan få gratis hjælp fra frivillige. De vil ofte forsøge at finde lidt penge, så de kan betale for den hjælp, du kan give dem. Og de vil altid gøre alt, hvad de kan, så de ikke overbebyrder dig. Så, er du et menneske med et ønske om at hjælpe andre mennesker, der har brug for hjælp, så vil jeg foreslå, at du gør noget godt for dem – og dig selv.

Uddannelsen til stresscoach

Du kunne eventuelt begynde på en stresscoach uddannelse her og samtidigt få et lille bi-job i en af organisationerne. Det kan faktisk godt tænkes, at du kan finansiere en stresscoach uddannelse via sådan et bijob. Måske kan du få lidt rabat på udgifterne til uddannelsen, hvis du får et bevis på, at du arbejder for en hjælpeorganisation? Jeg ved det ikke. Jeg kunne forestille mig det. Det har nemlig vist sig at stresscoaches, har meget travlt. De har ikke den nødvendige tid til, at de kan bruge nogle timer hver uge i en hjælpeorganisation.

Kan du ikke få rabat, ja så ved du dog, at du står stærkt i din fremtid som stresscoach, fordi du får erfaring med at tale med stressramte.