Spring til indhold

Ledige stillinger i Spanien

Arbejdsplads i Malaga

Kender du den der følelse af, at der er noget, der skal ændres i dit liv? Noget drastisk. Der skal ske noget helt uventet. Noget uforklarligt, som måske kan gå hen og blive til et helt andet liv. Du har sikkert ofte tænkt, at du er led og ked af de grå dage herhjemme. Du er led og ked af dit job, som bare er kedeligt. Du vil bare væk fra det hele. Jamen, hvorfor gør du så ikke det? Jeg spørger bare. Der er jo mange muligheder. Du vil måske indvende, at du ikke har nogle kvalifikationer. Du kom jo ud på arbejdsmarkedet lige efter folkeskolens afgangsprøver.

Du kan en masse

Hør nu her. Du har faktisk nogle kvalifikationer. En af dem er, at du kan tale dansk. Og det er der faktisk efterspørgsel på. Altså mennesker, der kan tale dansk. Du har sikkert også mange andre kvalifikationer, som jeg ikke kender. Du har måske stået i en forretning og lært, hvordan du skal håndtere en utilfreds kunde. Det er også en kvalifikation. Men det er ikke dine kvalifikationer, det her handler om. Det handler om, hvad du kan gøre, hvis du har den følelse af, at du bare gerne vil væk fra det hele. Om ikke for altid så for en periode.

Finde job i Spanien er nemt

Et forslag til, hvad du kan gøre, er, fx at søge efter ledige stillinger i Spanien inden for områder, som du mener, at du kan håndtere. Der er faktisk mange ledige jobs (se bare her) i Spanien, som netop kræver, at du har kendskab til dansk. Det kunne da godt være, at det er lige sådan en stilling, du har brug for: Du prøver at arbejde i et nyt job – i et helt andet land end det kedelige, grå Danmark.

Spanien? Du har slet ikke tænkt på det som et sted, hvor du kan arbejde, vel? Men det er faktisk et land, hvor der er ret mange danskere, der bor og arbejder. Og nej, de er ikke alle sammen højtuddannede og stinkende rige. Det er helt almindelige mennesker, der bare har haft den samme idé, som du har lige nu. De har gjort noget ved det. De søgte efter ledige stillinger i Spanien og fandt et job dernede, som de passer og er gode til.

Aldrig for gammel til at lære

Du vil måske sige, at det er du for gammel til – altså at flytte til Spanien og lære sproget. Hør nu her: Du er ikke for gammel. I en alder af 30 er man altså ikke gammel. Og sproget, det kan du lære. Der findes skoler for udlændinge, som lige er kommet til landet. Her kan du lære spansk i din fritid. Og når du bor der, så hører du også sproget hele tiden. Det hjælper på at få det lært.

Hertil vil jeg så også tilføje at finder du en ledig stilling i Spanien, så vil det helt sikkert også være en arbejdsgiver, der vil hjælpe dig i gang. Sådan med at finde en bolig. Få meldt dig til et spanskkursus og i det hele taget få dig godt i gang i din nye stilling.