Spring til indhold

Paris juhuu

Paris og Triumfbuen

De fleste restriktioner her i landet bliver ophævet fra 1. februar. Det er jo glædeligt nyt. Det giver os mod. Mod og kræfter til at komme godt ind i foråret. Vi skal dog lige have vinteren overstået. Men, men. Der er jo flere gode nyheder: Vinterferien står for døren. Og selvom I måske ikke nåede at få bestilt en skiferie, så betyder det jo ikke, at I ikke kan komme ud og rejse. I har længe gerne villet ud og rejse. Bare en lille tur. Sådan, måske en forlænget weekend. Måske til Paris. Bare at få lov til at gå lange ture i byen. Kigge på arkitekturen. Shoppe og gå på lokale, små bistroer. Smage traditionel fransk mad. Besøge et museum.

Billigt for to

Kunne det ikke være lækkert? Bare jer to. Hvad holder jer tilbage? Er der noget, der hindrer jer i at finde et par billige flybilletter til Paris? Finde et lille, hyggeligt hotel, hvor I skal ringe efter portieren, som så søvnigt lukker jer ind, når I ikke er tilbage inden kl. 23, hvor døren låses?

Det behøver ikke at tage lang tid. Det, som måske tager længere tid for jer, er at indse, at det faktisk er muligt for jer at komme afsted. Sådan som I plejede at gøre det, inden vi kom ind i alt det her med corona og forskellige varianter af virusset.
I jeres sted ville jeg bestemt undersøge muligheden. Skiferien kan vente. Det har I jo allerede indstillet jer på. Og da planerne for vinterferien ikke handler om andet, end at I bare skal være sammen, så kan jeg ikke se, hvad der skal forhindre jer i at komme afsted. Få dage i Paris vil give jer ny inspiration til at komme igennem den sidste, lille etape af vinteren herhjemme.

Husk dog, at I skal tjekke, om der er særlige indrejseregler i Frankrig.